Callere og musik i 2009
Callere og musik i 2009

Nils Fredland. USA
Nils bliver kaldt ”Mick Jagger of contra dance callers”. Nils startede calling i 2001, og har efterfølgende callet overalt i USA, Canada, Irland, Tyskland og til november kan han tilføje endnu et land på listen. Vi glæder os rigtig meget til at opleve Nils i Tommerup, han vil helt sikkert være med til at få Tommerup til at swinge. Der siges rigtig meget godt om Nils. Se mere:
Nils Fredland, USA
Nils Fredland calling Money Musk

Tom Hinds. USA
Tom har været i Danmark flere gange og såmænd også i Vissenbjerg. Tom har instrueret og callet square og contra dance i mere end 25 år. Hans repertoire er rigtig stort og derudover har han koreograferet en masse gode danse, som vi alle nyder godt af. Vi glæder os til et gensyn med Tom Hinds i Tommerup.

Karin Dalager. DK
Karin er en erfaren caller, som mange kender fra forskellige danseaftener i det sønderjydske og ikke mindst fra Gråsten Sommerfestival. Vi er sikre på, at hun med sin sønderjydske humor og accent nok skal få smilet og danseglæden frem i enhver danser.
Sønderborg Contradance

Helga Prehn. DK
Helga er Karin’s medcaller fredag aften. Helga er en forholdsvis ny caller, men allerede meget rutineret, så også her er vi sikre på, vi har valgt rigtigt. Hun vil helt sikkert med sit milde væsen, klare og ”smilende” stemme, give os alle en god danseoplevelse. Så glæd jer til, det sønderjydske callerteam Karin og Helga, fredag aften til åbningsballet.
Sønderborg Contradance

English Contra Dance Band. UK
The English Contra Dance Band, UK - et fantastisk lille engelsk band, som var en KÆMPE oplevelse i Tommerup 2008. Linda, en fortryllende fiddleplayer, gav os en utrolig skøn oplevelse af, hvordan en fiddle kan spilles, så det er en drøm, samtidig med at Gareth på piano, understøttede melodierne på den helt rigtige måde. Ganske simpelt en fantastisk oplevelse, som enhver danser bør opleve. Se og lyt:
English Contra Dance Band , UK

Trottinez. DK
Trottinez – vil, som de så mange gange før og næsten traditionen tro, igen i år fylde den lille sal lørdag, med deres dejlige dansemusik. Et band vi næsten ikke kan undvære.

Reel de Quebec, DK
Reel de Quebec – kender vi alle. Vi er mange, som ser frem til nogle forrygende timer lørdag aften og hele søndagen. De vil helt sikkert få os alle op af stolene, når de spiller deres svingende traditionelle musik fra de østlige canadiske provinser. Hvem ved, måske kan vi igen få et ”All Star Band” til afslutning????
Reel de Quebec, DK

Callere og musik i 2016
Callere og musik i 2015
Callere og musik i 2014
Callere og musik i 2013
Callere og musik i 2012
Callere og musik i 2011
Callere og musik i 2010
Callere og musik i 2009
Callere og musik i 2008
Callere og musik i 2007-1991