Callere og musik i 2012
Callere og musik i 2012

Lynn Ackerson CA, USA
Lynn har aldrig været i Danmark før, men da jeg spurgte hende for snart over et år siden, blev hun ellevild og hun glæder sig rigtig meget til at opleve Tommerup, som hun har hørt en hel del om. Lynn er ikke kun en utrolig dygtig og erfaren caller, men også en super dygtig danser. Hvis ikke Lynn caller hvilket hun ofte gør over hele USA, så kan du næsten være sikker på, at du møder hende på dansegulvet. Lynn har deltaget i adskillige weekend dance camps og du kan næsten være sikker på at møde hende på en af Pinewoods Dance Camps. Man siger om Lynn, at det eneste der er større end hendes store sortiment af farvede og mønstrede sokker er hendes enorme samling af contras og spændende squares.

Cis Hinkle GA, USA
Cis var med i Tommerup i 2004 og 2007, og hun har igen igen sagt ja til at være med. Cis er utrolig sød og charmerende og en rigtig, rigtig dygtig caller, som mange af jer kender og de som ikke har mødt hende endnu, har noget at glæde sig til. Hun vil helt sikkert give jer dansere en god danseoplevelse og så har hun sagt ja til at lave en ”REAL HARD CORE” workshop for den hårde kerne. Vi vil glæde os til at byde hende velkommen igen.
Cis Hinkle, USA

Birgit Hansen. DK
Birgit caller i Ødsted ved Vejle. Birgit er en rigtig dygtig og sikker caller med stor erfaring og hun vil helt sikkert sammen med John, gi’ os en forrygende fredag aften.

John Tuck. DK
John, som er englænder, har været caller/medcaller i Holstebro siden 1999. I 2010 overtog han holdet hos Holstebro Contra Dance, hvor han gør et stort forarbejde i at finde nye danse og specielt den rigtig musik der passer til hver enkelt dans. John er en rigtig god caller, er altid velforberedt og har callet ved flere arrangementer rundt i landet. John har desuden koreograferet nogle rigtig gode danse, måske vi får lov at prøve nogen af dem.

English Contra Dance Band. UK
Det er virkelig svært at finde på noget nyt at fortælle om de to musikere. De er bare så gode og populære. Linda kan noget med sin fiddle, som mange ikke kan og som vi bare nyder under dansen, en fortryllende fiddleplayer, som samtidig med hun spiller også danser med på scenen. En fantastisk oplevelse med Gareth på piano, som understøttede melodierne på den helt rigtige måde. Se og lyt til dem på:
English Contra Dance Band , UK

Reel de Quebec. DK
Jørgen Post på fiddle, Frank Lykkeskov på guitar, Nicolas Cherenq på bass og Jeremy Newton på harmonika og fiddle, tilsammen et af de bedste danske band, altid veloplagt og med godt humør. De kan noget sammen, som bare er super godt. Derudover er de altid parate med lidt underholdning i pauserne. Sidste gang de spillede i Tommerup sluttede de af sammen med Linda og Gareth i et Big Band, mon de ikke gør det igen?
Reel de Quebec, DK

Callere og musik i 2016
Callere og musik i 2015
Callere og musik i 2014
Callere og musik i 2013
Callere og musik i 2012
Callere og musik i 2011
Callere og musik i 2010
Callere og musik i 2009
Callere og musik i 2008
Callere og musik i 2007-1991