Callere og musik i 2010
Callere og musik i 2010

Kathy Anderson Dayton, OH, USA
Kathy Anderson går man aldrig fejl af. Vi er helt sikre på, at alle som har mødt Kathy, glæder sig til gensynet og det samme gør hun. Hun elsker at afprøve sine mange tricky squares i Danmark og der er nok ingen tvivl om, at hun har fundet noget spændene frem til os igen. Kathy kan man bare ikke få nok af.

Seth Tepfer Atlanta, GA, USA
Seth Tepfer kaldes også ”Atlantas Dance Magician”. Seth bliver helt sikkert en god oplevelse, han er kendt for sin smittende energi når han caller, enten det er squares eller hans egne tricky contras og så kan han mange andre sjove ting. Seth’s varme og begejstring smitter af på alle, så han vil helt sikkert få jer op af stolene og give jer en rigtig god weekend. Så lige meget om du er begynder eller øvet danser, er vi sikre på, I bare ikke kan få nok af Seth.
Seth Tepfer, USA, USA
Seth Tepfer calling 3-33

Jane Qvortrup. DK
Jane skrev sidste år i det udleverede spørgeskema, at hun gerne ville hjælpe til i Tommerup, så vi har taget hende på ordet, hun bliver den ene part af vores danske callerduo. Jane er en erfaren og dygtig caller fra det jydske, bosiddende i Randers. Jane giver sig gerne i kast med nye, udfordrende danse – hun leder dansen på en let forståelig måde, og det sker ofte med jydsk lune og ”et glimt i øjet”. Hun har, som så mange andre danske callere, været i USA og hentet inspiration. Dans fylder meget i Jane’s liv, hun underviser også i andre danseformer.

Poul-Erik Nilsson. DK
Poul-Erik – den jydske bornholmer – har i mange år glædet dansere i det østjydske med sit lune, sin humor og sin dejlige calling. Det er nu på tide at resten af danse-verdenen får øjnene op for denne gode caller, og konvent-deltagerne kan glæde sig til mødet med ham.

English Contra Dance Band. UK
Nu for fjerde år i træk. Vi må indrømme, at vi har svært ved undvære disse to helt fantastiske musikere. Linda er helt fantastik på sin fiddle, og det samme er Gareth på piano. Ganske simpelt en rigtig stor musisk oplevelse.
English Contra Dance Band , UK

Trottinez. DK
Trottinez vil, som de så mange gange før og traditionen tro, igen i år fylde den lille sal lørdag, med deres dejlige dansemusik. Desværre bliver det sidste gang, da de har besluttet at stoppe. Vi håber de opstår igen i en ny sammensætning.

Mineola Band, DK
Contradance musik i ragtime stil. Mineola Band er der desværre ikke så mange som kender vest for Store Bælt, og derfor er det os en stor glæde at byde dem velkommen i Tommerup og nyde deres dejlige musik.


Callere og musik i 2016
Callere og musik i 2015
Callere og musik i 2014
Callere og musik i 2013
Callere og musik i 2012
Callere og musik i 2011
Callere og musik i 2010
Callere og musik i 2009
Callere og musik i 2008
Callere og musik i 2007-1991