Callere og musik i 2013
Callere og musik i 2013

Lisa Greenleaf, MA, USA
Lisa er en fantastisk dygtig caller med meget stor erfaring og masser af humor. Lisa har tidligere deltaget i Tommerup, og vi har de senere år forsøgt at få hende til Danmark, men af private- og familiemæssige årsager har hun i flere omgange takket nej, hvilket vi naturligvis har haft forståelse for, men nu endelig er det lykkedes at overtale hende og vi glæder os rigtig meget til et gensyn. Hun vil helt sikkert give jer dansere en god danseoplevelse og så har vi sat hende på en workshop lørdag for den hårde kerne ”REAL HARD CORE”.
Lisa Greenleaf + Latter Day Lizards. Youtube


Will Mentor, VT, USA
Will kommer fra det nordlige Vermount og er en festlig og humørfyldt caller, med en behagelig klar og til tider rytmisk calling. Vi er slet ikke tvivl om, at med Lisa og Will har vi igen fundet et amerikansk callerteam, som I kan glæde jer til. Et bal aften lørdag og en afslutning søndag med de 2 callere i samarbejde med The English Contra Dance Band og The Latter Day Lizards tror vi på igen kan give jer en stor danseoplevelse.
Will Mentor. Youtube


Inge Aakilde. DK
Inge er en ”gammel” erfaren caller, med 25 års erfaring og som mange kender. Inge er en rigtig dygtig danser og sikker caller. Inge regerer i Amager Square Dancers. Udover square dansen har hun også stor kendskab til og underviser i Engelsk Historiske Danse.
Amager Square Dancers


Lise Gro Sander. DK
Caller siden 2000 og caller i Avedøre IF Square Dance. Lise har mange års erfaring som danseinstruktør, hun har taget DGI's instruktørkursus i traditionel square- og contra dance samt en lang række efteruddannelseskurser.
Både Inge og Lise har callet ved et utal af arrangementer bl.a. Silkeborg Konvent, Kattinge Værk, o.m.fl.
Avedøre IF Square Dance


English Contra Dance Band. UK
Igen! Igen! Ja hvorfor ikke, når de nu er så gode og populære. Vi tror såmænd næsten heller ikke de kan undvære os?? Linda en fortryllende fiddleplayer og Gareth på piano, så kan vi ikke få det ret meget bedre.
English Contra Dance Band , UK


The Latter Day Lizards. USA
Med et ønske fra flere sider om igen at få et USA band til Tommerup, har vi den glæde at kunne præsentere jeg for en trio, baseret på New England musik, som har et varmt ønske om at sætte brand i dansefødderne. TLDL spiller et bredt repertoire fra irsk og skotsk traditionel jigs og reels til blues og swing tunes. TLDL tilføjer deres dansemusik munterhed, drama og smittende rytme. Med Peter Barnes på piano, guitar og fløjte, Bill Tomczak på klarinet, saxofon og Dave Langford på fiddle og guitar, blander de swing, rock-and-roll og jazz inspirerende musik med traditionel dansemusik.
The Latter Day Lizards


Callere og musik i 2016
Callere og musik i 2015
Callere og musik i 2014
Callere og musik i 2013
Callere og musik i 2012
Callere og musik i 2011
Callere og musik i 2010
Callere og musik i 2009
Callere og musik i 2008
Callere og musik i 2007-1991