Callere og musik i 2011
Callere og musik i 2011

Nils Fredland NH, USA
Nils er ud over at være caller, den femte mand i bandet Elixir. Nils startede calling i 2000 og er en af de travleste og mest efterspurgte callere i USA, er I i tvivl, så se hans kalender. Han har et rigtig stort og varieret repertoire af dance og rigtig god til singing squares. Mange af jer kender ham fra 2009, hvor han også var i Tommerup, så derfor behøver han ikke nærmere præsentation. Vi glæder os rigtig meget til han kommer igen. Se mere:
Nils Fredland, USA

Wendy Graham CO, USA
Wendy er den anden USA caller. Wendy er som Nils en yngre dansegal caller med masser af smittende begejstring og smil. Wendy er med i Durango’s contra dance samt medarrangør af FolkMadness i New Mexico og Stellar Days & Nights i Colorado. Desuden er hun næsten fast inventar i Youth Dance Weekends. Wendy har tidligere arbejdet sammen med både Nils Fredland, Elixir og English Contra Dance Band, så vi er helt sikre på både, at Wendy og Nils vil give os en uforglemmelig jubilæums weekend.
Wendy Graham, USA

Stig Malmø. DK
Stig er en ”gammel” erfaren caller, som mange kender. Stig har gennem årene studeret, samlet og fået en masse erfaring inden for singing squares. Stig er en utrolig dygtig caller med stor erfaring og han vil, foruden at være caller fredag aften, som en sidegevinst, stå for en rigtig spændende workshop søndag, med udelukkende singing squares.

Frede Olsen. DK
Frede vil i anledning af jubilæet være den anden caller fredag aften. Jeg har været caller siden 1988, hvor Margit og jeg startede traditionel square dance i Vissenbjerg og som på det tidspunkt var det eneste sted på Fyn. Jeg har gennem årene haft stor glæde af både at danse, calle og afholde workshops rigtig mange steder og ved masser af arrangementer rundt i Danmark. Jeg glæder mig rigtig meget, til at starte vores jubilæumsweekend sammen med Stig og vore fantastiske bands Elixir og ECDB.

English Contra Dance Band. UK
The English Contra Dance Band bliver bare bedre og bedre for hver gang vi hører dem. Linda kan noget med sin fiddle som mange missunder hende og som vi bare nyder under dansen, en fortryllende fiddleplayer. Samtidig med at Gareth på piano, understøttede melodierne på den helt rigtige måde. En fantastisk oplevelse. Se og lyt til dem på:
English Contra Dance Band , UK

Elixir. USA
Elixir består af Ethan, Jesse, Anna og Owen, supplerende med Nils på trombone. Elixir er ikke bare 5 musikere, nej de er 5 fantastiske musikere og har et repertoire som er så stort og så vidtspændende, at man burde høre dem i flere uger. Desværre har vi kun en weekend, men vi glæder os utrolig meget til at give danskerne en oplevelse, som I helt sikkert sent vil glemme. Vi håber, at medens de er i Danmark må få mange jobs både danseaftener og koncerter, så rigtig mange må opleve dem live.
Elixir, USA

Callere og musik i 2016
Callere og musik i 2015
Callere og musik i 2014
Callere og musik i 2013
Callere og musik i 2012
Callere og musik i 2011
Callere og musik i 2010
Callere og musik i 2009
Callere og musik i 2008
Callere og musik i 2007-1991