Callere og musik i 2008
Callere og musik i 2008

Carol Ormand. USA
Carol J. Ormand er en livlig caller med et stort udvalg af danse, hun har en kortfattet og afslappet instruktion. Hun har komponeret en masse gode danse, som findes i ”Contra butions”, ”Another Contra bution” og ”Contra butions III”. Carol var med i Tommerup i 2004 og hun er en caller, vi glæder os til at se i Tommerup igen.
Carol Ormand, USA

David Millstone. USA
David Millstone – er der en del som kender fra Viske Vinter Væk stævnet i Osted. David har callet i over 25 år, er dejlig klar i sin instruktion og har et meget alsidigt repertoire. Derudover har han et utroligt stort kendskab til square dansens historie og udvikling i USA.
David Millstone, USA

Marianne og Erik Lilholt. DK
Marianne og Erik Lilholt er et par rigtig dygtige og behagelige dansere. De har kun callet i et par år, men det tegner til, at de kan blive til noget stort. De har selv koreograferet flere danse og jeg er slet ikke i tvivl om, at vi har valgt rigtigt, når Marianne og Erik starter weekenden fredag aften.
Grand Square

English Contra Dance Band. UK
The English Contra Dance Band – et dejligt lille engelsk band, som vi hørte første gang i Gråsten 2007 hvor de med deres dejlige musik, på trods af de kun er 2 musikere, gjorde Gråsten Festival 2007 til en rigtig god oplevelse. Vi glæder os til at byde dem velkommen i Danmark igen, når de spiller op til åbningsballet fredag aften og fortsætte lørdag i hallen samt søndag i gymnastiksalen.
English Contra Dance Band , UK

Trottinez. DK
Trottinez – vil, som de så mange gange før og næsten traditionen tro, igen i år fylde den lille sal lørdag, med deres dejlige dansemusik. Et band vi næsten ikke kan undvære.

East Bridge Downtown Band, DK
East Bridge Downtown Band – husker vi fra 2007, hvor de startede weekenden fredag aften med kanon god musik, hele hallen kogte, det var super godt. De kommer igen i år. Vi er mange, som ser frem til nogle forrygende timer lørdag aften og hele søndagen. De vil helt sikkert få os alle op af stolene.

Callere og musik i 2016
Callere og musik i 2015
Callere og musik i 2014
Callere og musik i 2013
Callere og musik i 2012
Callere og musik i 2011
Callere og musik i 2010
Callere og musik i 2009
Callere og musik i 2008
Callere og musik i 2007-1991